Demoforest 2024

Op 30 en 31 juli vond editie 22 van Demoforest plaats. Het bos van Bertrix in de Belgische Ardennen zorgde net als altijd voor een prachtig groen decor op onze stand.

De verscheidenheid aan boomsoorten in het arboretum en glooiende paden maken Demoforest tot een unieke belevenis voor iedereen. Het terrein van 120 hectare biedt bovendien reële omstandigheden voor demonstraties van uiteenlopende machines. Met 160 exposanten en 40.000 bezoekers is dit één van de grootste bosbouw beurzen in West Europa. Daaraan mogen onze merken uiteraard niet ontbreken!

Het waren twee warme, maar zeer succesvolle dagen. Het team van Belgarde liet zien dat kwaliteitsgereedschap essentieel is om een bos of grote tuin met respect voor de natuur te onderhouden. Zo hadden wij de complete lijn houtversnipperaars, verschillende houtklievers en nieuwste dumper van GTM Professional meegenomen ter demonstratie. Daarnaast konden de bezoekers deelnemen aan onze bekende Silky zaagwedstrijd en de Japanse snoeischaren van Okatsune testen.

Bekijk ook onze aftermovie op social media. Graag tot ziens op de volgende Demoforest editie in 2026!

Nieuwe rupsdumper

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met onze rups aangedreven houtversnipperaars. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor.

read more

Samen buiten koken

Vandaag hebben we een gezellige én leerzame teambuilding beleefd. De outdoor specialisten van Siegurd Bushcraft & Survival waren bij Belgarde op locatie voor een workshop buiten koken. Zo konden we met onze eigen producten vuur maken, gezamenlijk een maaltijd bereiden en uiteindelijk met z’n allen aan tafel. Even terug naar de basis, in de frisse buitenlucht samenwerken én samen genieten.

read more